Polica Privatnosti

Poštovani gosti,

dužni smo Vas obavijestiti da prema Općoj uredbi o zaštiti podataka – GDPR, prilikom rezervacije i dolaska u naš smještajni objekt pristajete dati na uvid Vaše isprave o identitetu, odnosno osobne podatke (ime i prezime, vrstu i broj identifikacijske isprave, spol, državu i adresu prebivališta i rođenja) u svrhu evidencije turista u informacijski sustav turističkih zajednica RH za prijavu i odjavu turista – eVisitor (Zakon o boravišnoj pristojbi NN 152/08).

Sadržaj Vaših osobnih podataka prikuplja se u svrhu statističke obrade podataka, te je namijenjen isključivo turističkim zajednicama, javnim ustanovama i ministarstvima koji svojom djelatnošću dotiču ovaj proces (Ministarstvo turizma – Turistička inspekcija, Ministarstvo unutarnjih poslova te Ministarstvo financija – Carinska uprava).

Svako neovlašteno korištenje, objavljivanje, prerada, obrada, reprodukcija, prikazivanje, prenošenje, distribucija, snimanje ili bilo koji drugi oblik neovlaštene uporabe Vaših podataka je strogo zabranjeno.

Pritužbu ili prigovor vezanu za obradu Vaših osobnih podataka možete poslati na: info@evisitor.hr ili info@htz.hr ili u lokalnoj turističkoj zajednici.

Želimo vam ugodan boravak!

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Kontakt forme

Podaci koje unesete u kontakt formu služe isključivo za komunikaciju s Vama. Ukoliko je došlo do rezervacije apartmana Vaše kontaktne podatke čuvamo slijedećih godinu dana nakon čega ih brišemo. U suprotnom slučaju, Vaši kontaktni podaci brišu se onog trenutka kada je komunikacija s Vama prekinuta.

Vaši kontaktni podaci čuvaju se jedino u sklopu pretinca našeg e-maila. Ispunjavanjem kontaktne forme te stupanja u kontakt s nama, smatramo da ste dali privolu koja nam dopušta da Vas kontaktiramo isključivo u svrhu davanja informacija o apartmanima te eventualnoj rezervaciji jednog od apartmana.

Vaše kontaktne podatke ne dijelimo ni sa kim.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Vaša Idassa Holiday!