Idassa Atrium

Idassa Atruim

Idassa Atrium smješten je u samom srcu povijesne jezgre Zadra, tik uz crkvu sv. Šime, jednog od kulturnih simbola grada. S brojnim opcijama za zabavu, restoranima, kafićima te javnim parkiralištima u neposrednoj blizini, vaš boravak bit će bezbrižan i ugodan.

Izaberite jednu od naših 10 moderno uređenih soba prilagođenih različitim preferencijama i potrebama. Zaronite u idealan spoj tradicije i suvremenosti smješten u tipičnom dalmatinskom stambenom okruženju. Očekuju vas sobe ukrašene šarmantnim detaljima od dalmatinskog kamena, upotpunjene suvremenim namještajem i sadržajima.

Svaka soba opremljena je kupaonicom, klima uređajem mini-hladnjakom, TV-om i besplatnim WiFi-jem. Za dodatnu dozu užitka, odaberite sobu s prostranim balkonom – savršenim za uživanje u jutarnjoj kavi, čaju ili atmosferi ljetne večeri. Recepcija vam stoji na raspolaganju za sva pitanja i potrebe, a nalazi se samo nekoliko minuta hoda od objekta, na adresi Knezova Posedarskih 6, gdje se obavlja prijava i odjava gostiju.