IDASSA TOWN HOUSE

Maks br. gostiju:
Min. broj noćenja: 1

Prekrasna moderna kuća Idassa Town House smještena je urbanom dijelu grada Zadra. Zadar je poznat po svojem bogatom povijesnom i kulturnom nasljeđu, autohtonoj  gastronomiji i jedinstvenom zalasku Sunca.

Idassa Town House  je prostrana, moderna kuća koja Vam pruža sve što je potrebno za provođenje ugodnog i aktivnog odmora. Od centra grada udaljena je 1,8km, a od mora svega 2,4km.  Ova moderno uređena kuća ima 250m² i može smjestiti ukupno 12 osoba.

Idassa Town House idealna je za obitelji koje traže savršeno mjesto za odmor za sebe i svoju djecu ili grupe koje žele zajedno uživati u odmoru. Kuća je uređena prema vodećim svjetskim standardima te sadrži ukupno pet soba s kupaonicom od kojih jedna dolazi sa dječjom sobom s dva ležaja.

Svaka soba je moderno uređena te ima vlastitu kupaonicu, televiziju sa satelitskim programima, a WiFi je dostupan u cijeloj kući. U kući se nalazi moderno uređen i prostran zajednički dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica.

Ukoliko želite svom boravku dodati aktivnu notu, tu je suvremeno opremljena  fitness dvorana i dječja igraonica.

Svoj odmor možete upotpuniti korištenjem posebno dizajniranog vanjskog bazena u koji možete ući direktno iz dnevnog boravka ili jednostavno odmarajući i družeći se u prostranom dvorištu kuće gdje je gostima na raspolaganju i vanjski roštilj.

Kuća je, zajedno sa dvorištem ograđena zelenilom, što našim gostima pruža privatnost koju zaslužuju.

DODATNI SADRŽAJ

Parking
Fitness Dvorana
Dječja Igraonica
Vanjski Bazen
Kupaonica
Blagovaonica
Kuhinja