O NAMA

IDASSA HOLIDAY

Smještaj kakav zaslužujete

Idassa Holiday je sinonim za najbolji odmor u Zadru. Kroz raznovrsnu ponudu, našim gostima želimo omogućiti ugodan boravak u moderno uređenim smještajnim kapacitetima na više lokacija. Bilo da odmor želite provesti u urbanom dijelu grada Zadra, ili u samom centru stare gradske jezgre raznolikost ponude naših smještajnih objekata ispuniti će sva Vaša očekivanja.

U našoj ponudi možete pronaći smještajne kapacitete u staroj gradskoj jezgri i u urbanom dijelu grada. Smještajni kapaciteti u staroj gradskoj jezgri smješteni su na tri lokacije u izvornim gradskim zgradama. U ponudi su dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne sobe i studio apartmani. Objekti su uređeni u kombinaciji tradicionalnog i modernog što ih čini iznimno ugodnima za boravak i opuštanje.

Smještajni objekti u urbanom dijelu grada Zadra su moderna kuća za odmor i apartmani koji su idealan izbor za obitelji s djecom i grupne odmore. Smještajni objekti su uređeni prema najnovijim svjetskim standardima i svojim gostima pružaju sve što je potrebno za idealan odmor s obitelji.

Misija našeg poslovanja je kroz raznovrsnu turističku ponudu i brojne dodatne sadržaje  zadovoljiti potrebe našeg gosta i učiniti da mu boravak kod nas ostane u najljepšem sjećanju!

4
OBJEKTI
45
KREVETI
18
SOBE
1700
GOSTI u 2018.